Returnari

Acest formular este doar un model si nu este obligatoriu, insa iti sugeram sa-l complectezi in intregime, in cazul in care doresti returnarea unui produs achizitionat pe www.hellsmart.com. Iti vom raspunde prin e-mail sau telefon in termen de 3 zile lucratoare cu instructiunile de returnare.

Produsul pe care il returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care l-ai primit. Nu acceptam produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate: prezinta urme de uzura sau folosire, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice. De asemenea, nu acceptam produsele returnate care nu sunt insotite de toate accesoriile sale.

Produsele trebuie returnate in ambalajul original, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original si toate documentele cu care ti-au fost livrate. In cazul in care produsul este deteriorat, desigilat, cu urme de uzura, ca urmare a manipularii/ utilizarii necorespunzatoare de catre client, avem posibilitatea de a diminua / reducere valoarea produsului.

Perioada legala de retur este de 14 zile din momentul livrarii produsului la client.


Informatii despre comanda


Informatii despre produs si motivul de returnare

Am citit si sunt de acord cu Conditii de retur