Service & Garantie


Toate Bunurile comercializate de HellSmart beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Bunurile sunt noi (doar daca nu este specificata o alta stare a produsului, ex: folosit, resigilat etc - informatiile obtinandu-se de la S.C. GENTECH PLUS COM S.R.L.), in ambalajele originale si provin direct de la producator.

In cazul Bunurilor vandute si livrate de HellSmart, certificatele de garantie sunt fie emise direct de producator sau de catre S.C. GENTECH PLUS COM S.R.L. in numele producatorului, care este si responsabil de service.

Pentru o corecta comunicare a certificatului de garantie aferent Bunului din Comanda, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a-si accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

Prin aceasta modalitate de comunicare, Cumparatorul, accesand Contul sau de pe www.hellsmart.com, va detine o evidenta a certificatelor de garantie emise de HellSmart, putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste.

In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile pentru 48 (patruzeci si opt) de ore in contul de client, te rugam sa ne sesizezi de acest aspect pe adresa de e-mail: suport@hellsmart.com.

In cazul certificatelor de garantie emise de producatori, Bunul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la punctul de colectare mentionat in certificatul de garantie sau expediat produsul la adresa punctului de colectare conform mentiunilor din certificatul de garantie.

Lipsa certificatului de garantie al Bunului trebuie semnalata in maxim 48 (patruzeci si opt) de ore de la receptia marfii pe adresa de e-mail: suport@hellsmart.com

Produsele comercializate pe www.hellsmart.com beneficiaza de garantia legala de conformitate, care este de 24 de luni de la data cumpararii, pentru produsele de folosinta indelungata.