Despre noi


Bine ai venit in universul HellSmart!

 

Cu o experienta de peste 10 ani pe piata globala de telecomunicatii si IT, echipa noastra exista pentru a crea o companie online care furnizeaza clientilor o gama diversificata de produse: dispozitive mobile, gadget-uri, accesorii, jucarii, aparatura inteligenta pentru casa, sanatate si relaxare etc. In acelasi timp speram sa furnizam incredere si satisfactie pentru orice utilizator sau client din mediul online. 

 

Ne-am angajat sa respectam sase valori centrale, esentiale succesului nostru si care definesc modul in care lucram zi de zi:

  • Autenticitate: actionam cu integritate si facem ceea ce este corect, nu doar usor
  • Excelenta: ne straduim sa progresam cu pasiune;
  • Invatare : suntem nascuti pentru a asculta si invata;
  • Grija pentru oamenii nostri: credem in oamenii nostri, investim in ei si ii ajutam sa se dezvolte profesional;
  • Unitatea: credem in puterea lucrului in echipa;
  • Succesul comun: clientii nostri sunt in centrul tuturor actiunilor noastre.
  • Misiunea HellSmart – Solutie pentru clientii nostri.


Parteneriatele cu brandurile GoClever, Yenkee, Buxton, iXchange, Duracell sunt un aspect important pentru HellSmart - suntem importatori pentru anumite categorii de produse. Dispozitivele, aparatura si accesoriile de calitate superioara au design unic, interesant, ingenios si, nu in ultimul rand, avantajul unui raport calitate-pret de exceptie pentru intreaga linie si oferta de produse. 

 

Experienta si implicarea echipei de vanzari si achizitii ne mentine intr-un contact permanent cu cei mai buni furnizori si distribuitori globali. Totodata, compania noastra, prin experienta vasta a angajatilor, permite sa ofere partenerilor cele mai bune preturi si produse alaturi de serviciile impecabile de vanzare si post-vanzare. 

 

Credem in produsele oferite, motiv pentru care ne-am dorit sa lansam magazinul online si pe piata din Romania. Asadar, te invitam pe tine, potentialul nostru colaborator si / sau consumator, sa-ti inregistrezi adresa de e-mail pe site-ul nostru - www.hellsmart.com - la sectiunea newsletter sau cont. Astfel, vei fi mereu la curent cu ofertele noastre si noutatile. 

 

Atitudinea, convingerile si nucleul HellSmart nu se vor schimba. Afacerile au fost intotdeauna despre crearea celor mai bune servicii posibile combinate cu cele mai bune produse oferite utilizatorilor. 

 

Asteptam sa auzim si de tine – Ne vedem in online!