Accesoriile perfecte pentru masina

21.09.2017 1 Comment(s) ** HS inspiration **,

Accesoriile perfecte pentru masina


Stim ce inseamna o excursie cu masina la drum lung... sau chiar si scurt. Accesoriile potrivite te pot salva. Dar care sunt acestea? Ti-am pregatit o lista de accesorii pe care sa le ai cu tine cand pleci cu masina - 'must-have' pentru orice sezon:


Imagineaza-ti sa pleci la drum fara sa stii unde urmeaza sa ajungi. Asta nu este neaparat o problema, dar cateodata mai trebuie sa te si ghideze cineva sa nu o iei pe stradute cu sens unic - Ouch! Un GPS precis te poate duce exact unde vrei sau unde nu credeai ca vrei sa ajungi, dar te bucuri ca ai ajuns. 


Dar ce se intampla daca uiti farurile aprinse peste noapte si iti moare bateria!?!?!?! Double Ouch! Nu e ouch, de fapt, te scoatem noi - Bateria Externa & Auto Starter are mai multe intrebuintari care ti-ar putea fi de folos in aceasta situatie. De asemenea, baterie incarca orice dispozitive mobile, precum: smartphone-uri, tablete, camere foto & video, player-e MP3 si MP4 cu ajutorul unui cablu USB.


La fel ca si bateria externa si masina poate fi de folos pentru a incarca tableta sau smartphoneul. Nu uita sa porti un incarcator auto USB si cablu USB pentru orice eventualitate. Mai ales pentru drumurile lungi, incarcatoarele sunt necesare.


Ti-ai uitat telefonul! Unde e? In masinaaa... Dar unde? A picat sub scaun, e intre scaune, in torpedou, langa schimbator? Suportul auto iti faciliteaza foarte mult munca - in masina telefonul are, de acum, un singur loc, respectiv in suportul special creat pentru acest tip de situatii. Simplu, practic si eficient!


Carcasa este un accesoriu pe care l-ai putea alipi de notebook sau tableta indiferent ca esti pe drum sau acasa. Aceasta protejeaza dispozitivul si ii mentine calitatea o perioada mai lunga de timp. Gaseste carcasa potrivita tie.


Ca pasager, ochelarii virtuali vor ajuta ca timpul sa treaca mai usor - filme, video-uri sau jocuri, ochelarii te tin pe tine cu o ocupatie si, astfel, nu ii vei deranja pe cei din jur cand vrei sa vizionezi filmul tau preferat.


Vizualul merge mana in mana cu partea audio. Nu se poate sa nu ai casti - nu exista sa planuiesti o excursie fara casti. Asa ca poti alege oricare iti plac din colectiile pe care ti le pune HellSmart la dispozitie - In-Ear, Over-Ear, Buxton, GoClever, Yenkee, cu Bluetooth, cu Cablu.


Si pentru ca tot o iei la drum, nu uita de selfie stick. Acesta poate fi un dispozitiv care sa faca toata experienta, la propriu, de neuitat. Fotografiile nu vor arata niciodata mai bine ca si cele panoramice sau cu unghi de deschidere mare. DVR-urile sunt, de asemenea, aparate care iti vor fi utile in excursie si in masina pentru drum - inregistreaza toata excursia pe carosabil.


Asadar, acum poti sa pleci oriunde in lume fara griji - Ai totul la tine!

 

 

1 Comment(s)

Linda:
19.06.2019, 09:07:28 PM
Reply

Când l-am găsit pe Dr Wealthy, am avut nevoie disperată de a-mi aduce înapoi pe fostul meu iubit. Mi-a lăsat o altă femeie. Sa intamplat atat de repede si nu am avut nici un fel de spus in situatia asta. El ma scos după trei ani fără explicații. Îl contactez pe dr. Wealthy prin intermediul site-ului său și mi-a spus ce trebuie să fac înainte de a mă putea ajuta și am făcut ceea ce mi-a spus, după ce am oferit ceea ce dorea, a aruncat o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. La puțin timp după ce și-a făcut vraja, prietenul meu a început să mă mai trimită din nou și sa simțit oribil pentru ceea ce tocmai mi-a pus. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și el știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și apoi a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când dr. Wealthy ma ajutat, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Îi recomand foarte mult pe Dr Wealthy pentru oricine care are nevoie de ajutor. E-mail: wealthylovespell@gmail.com, sunați-l sau adăugați-l pe ceapre prin: +2348105150446

Leave a Comment