Top personaje negative fantastice - O pasiune de groaza

22.08.2017 0 Comment(s) ** HS inspiration **,

HellSmart - Personajele negative fantastice de care ne indragostim, o pasiune de groaza

 

"If you only knew the power of the dark side" (Daca ai sti puterea partii intunecate) - Darth Vader. Cand vine vorba de partea intunecata, fiecare dintre noi o avem, nu e nimic de ascuns in asta. Dar cat de mult din noi este parte intunecata? In eterna batalie 'The Good vs The Bad' intotdeauna, ne spune istoria, castiga binele. Dar de ce ne atrage raul, partea malefica, partea intunecata? Pentru ca, desi alegem binele in 90% din cazuri, ne atrage ceea ce nu stim, ce ne starneste curiozitatea, ce ne tenteaza...
 

Iar personajele care fac parte din aceasta categorie incearca sa ne atraga de partea lor, chiar daca doar prin emotie si intentie. Lumea LEGO si lumea Playmobil ne permit sa le construim si sa le manevram cum vrem. La cine te gandesti tu cand spun personaj negativ? Acesta e inceputul listei noastre:
 

1. The Joker - Cel mai faimos dintre machiavelici ai seriei Batman, capul rautatilor, acesta este, cu siguranta, personajul pentru care multi actori si-ar vinde posibil onoarea pentru a-l interpreta. Noroc, in cazul tau, cu LEGO.
 

 

2. Catwoman - Parsiva, neinfricata si intotdeauna atenta, acest personaj isi face de cap cu orice ocazie pe care prinde. Nu te mira, ne-am indragostit nebuneste de ea si 'charmul' ei malefic.
 

 

3. Doctor Octopus - 'The mad scientist' (Nebunul om de stiinta) este extrem de inteligent, vigilent si puternic. Dornic sa il distruga pe Spider-Man, nimic nu crede ca ii poate sta in cale pentru asta.
 

 

4. Stay Puft Marshmallow Man - Urias, indestructibil si incontrolabil, acest personaj distruge tot ce ii vine in cale, la propriu. Nu vede, nu aude, nu gandeste, doar ataca si nimiceste. Pana este, la randul sau, distrus de echipa Ghostbusters.
 

 

5. Darth Vader - Am ajuns si la un personaj care a facut istorie - prin replici, actiuni, infatisare, dinamica, intentii. Toti il stim, toti il uram, dar in acelasi timp ne atrage. Lord Vader este si va fi unul dintre personajele de top negative din seria Star Wars si din istorie.
 

 

Ajuta-ne sa continuam lista. Spune-ne si tu care sunt personajele negative, 'the super villains', pe care tu le admiri, care ti se par tie fascinante si de partea carora ai fi in batalia finala. 
Pe cine propui?

 

Leave a Comment