Tu stii ce cumperi si de ce e indicat sa tii cont?

30.08.2017 0 Comment(s) H - S.M.A.R.T.,

Tu stii ce cumperi si de ce e indicat sa tii cont?


Impulsul de moment uneori, neatentia, graba, lipsa de informatii sau nepasarea sunt factori care ne influenteaza realizarea unei achizitii... Nu spre bine sau spre sigur!


Desi impulsul de moment este unul din factorii principali de 'necontrolat' dintre toti cei enumerati mai sus, o achizitie pentru orice fel de tip de produs trebuie intotdeauna sa fie in avantajul clientului! Astfel, am realizat o lista de sfaturi/mentiuni pe care este indicat sa le urmezi atunci cand vrei sa cumperi 'ceva', fie ca acel 'ceva' este un cablu USB, un set LEGO sau un scuter electric CityBoard.

 

  • Raport Calitate/Pret pentru tine

Raportul Calitate/Pret este un aspect ce ajunge sa fie, in final, subiectiv pentru fiecare dintre noi, in functie de fiecare persoana in parte. De exemplu, un anume produs poate fi apreciat mai mult de o persoana decat de alta, acesta avand aceleasi caracteristici, durata de viata si aplicare.

  • Specificatii si Modul de utilizare

Aceste doua aspecte ar putea face cat oricare alte doua indicatii din aceasta lista. Orice produs doresti sa cumperi, CITESTE cu atentie tot ce este mentionat in aceste doua sectiuni de pe eticheta fizica a produsului sau in taburi semnalate la produs in magazinul online. Ce include un kit achizitionat, cat trebuie lasat la incarcat un dispozitiv sau orice alte detalii tehnice. In functie de produsul dorit, indicatiile sunt pe masura gradului de dificultate a utilizarii produsului.

  • Durata de viata

Toate produsele de vanzare trebuie sa aiba un termen de valabilitate sau o aproximare a duratei de viata. Uita-te cu atentie si verifica pentru tine daca raportul calitate/pret, in acest caz specific, este in regula cu ceea ce te astepti tu sa primesti de la produsul dorit.

  • Promotii, Oferte, Reduceri

Urmareste ofertele site-ului sau ale magazinului pentru a obtine produsul la un pret mai mic sau pentru a profita de o oferta speciala propusa pentru produsul pe care il doresti. *Pont secret* De asemenea, anumite magazine online fac oferte sau reduceri de pret daca un produs este plasat si pastrat o anumita perioada de timp in cosul de cumparaturi sau in wishlist.

  • Modalitatea de plata si Transportul - Magazin Online

Este o situatie aparte, deoarece in ziua de azi tehnologia avanseaza cu pasi mult mai repezi decat putem noi tine pasul cateodata. Carte de credit, ramburs sau in rate - gaseste modalitatea care este convenabila si comoda pentru tine. La fel si cu livrarea produsului, se poate ridica de la sediul magazinului, se efectueaza prin curierat etc. Cu cat mai multe optiuni pentru client, cu atat mai mult se doreste satisfacerea nevoilor sale.

  • Client Service

Programul de lucru, primirea informatiilor corecte si actuale, cat si repararea sau inlocuirea produsului achizitionat sunt foarte importante pentru tine in calitate de client. CITESTE sectiunile corespunzatoare in baza de descrieri a produselor sau a magazinului online. Daca nu intelegi exact cum este informatia prezentata, suna si intreaba. Persoanele de contact te vor ajuta cu orice detalii pe care nu ai ajuns sa le obtii.


HellSmart promoveaza utilizarea corecta a resurselor puse la dispozitie pentru clienti. Cumpara chibzuit si corespunzator nevoilor tale.
Ai grija de tine!

 

 

 

Leave a Comment