Comparatia este cheia alegerii potrivite

19.06.2017 0 Comment(s) H - S.M.A.R.T.,Despre cum functioneaza,

Comparatia este cheia alegerii potrivite


In psihologie se spune ca metoda comparatiei nu este o solutie. Ei bine, cand vrei sa achizitionezi un produs este chiar recomandata! 


HellSmart a dezvoltat o optiune de comparare a produselor pentru ca tu sa stii la fiecare pas ce alegi si daca produsul pe care l-ai ales indeplineste cele mai multe sau chiar toate cerintele tale. Orice ai alege de pe www.hellsmart.com poti verifica o lista a specificatiilor versus un produs similar care iti place din alte puncte de vedere.

Alege in functie de culoare, greutate, specificatii tehnice sau oricare alte optiuni doresti tu. De exemplu, vrei sa cumperi un telefon. Ti-au picat ochii pe Smartphone-ul Quantum - 470 Rugged Pro, dar, de asemenea, iti place si Smartphone-ul Quantum - 3 550 Rugged. Ei bine, pe care il alegi? 

  1. In momentul in care accesezi produsul, sub butonul de ‘ADAUGA IN COS ’ exista optiunea ‘Compara produsul ’. Da click. In coltul din dreapta al ecranului, se deschide un cadran unde scrie ‘Succes: Ai adaugat produsul GoClever - Telefon Quantum 470 Rugged Pro la comparare produse!’
  2. Si acum acceseaza cel de-al doilea produs si urmeaza aceeasi procedura. Din nou, in coltul din dreapta al ecranului, se deschide un cadran unde scrie ‘Succes: Ai adaugat produsul GoClever - Telefon Quantum 3 550 Rugged la comparare produse!
  3. Da click pe ‘comparare produse ’ din cadran.
  4. Automat te va trimite catre pagina de Comparare Produse, unde vei avea posibilitatea de a urmari coloanele cu detalii ale fiecarui produs in parte. Incepand cu NUME si pana la ADAUGA IN COS toate informatiile existente ale ambelor produse vor fi incadrate in acel tabel.

Gaseste produsele pe care le doresti pe www.hellsmart.com si afla tot ce vrei despre ele inainte sa le comanzi. Ce ai ales?

 

Leave a Comment