Step by Step - NANNY EYE 2

27.09.2017 0 Comment(s) Gadget World,Despre cum functioneaza,

Step by Step - NANNY EYE 2 - HellSmart

Cand vine vorba de siguranta membrilor familiei este cu adevarat important sa ai parte de liniste in ceea ce ii priveste si chiar sa fii, cateodata, cu ochii pe ei. Camerele de supraveghere GoClever te ajuta in aceasta privinta - reaminteste-ti ce te-am invatat in articolul despre securitate si incredere - 'Casa ta, regulile tale, invitatii tai!'
 

Step by Step - NANNY EYE 2 - HellSmart

Noua camera de supraveghere NANNY EYE 2 este o camera HD pentru monitorizare cu modul Wi-Fi, difuzor si microfon integrat, aplicatie dedicata la distanta (Android, iOS, PC), senzor de miscare cu alarma incorporata, suport pentru inregistrarile de noapte, pinch pentru zoom si redare. Ti-am pregatit un Step by Step cu informatiile necesare despre acest dispozitiv.


CUM SA PORNESTI DISPOZITIVUL

 1. Conecteaza camera la o sursa de alimentare. Se aude un sunet cand porneste.
 2. Utilizeaza aplicatia GoClever Smart Eye - Android sau iOS - pentru a configura conexiunea Wi-Fi.
 • IMPORTANT: Este necesar sa utilizezi aplicatia din telefonul mobil pentru configurarea camerei pentru prima data.

CUM SA CONECTEZI CAMERA CU APLICATIA

 1. Descarca si porneste aplicatia. Creeaza-ti cont pentru o prima utilizare.
 2. Selecteaza "+" si "Adauga camera".
 3. Verifica ce culoare este lumina care clipeste pe camera. Daca este rosie, selecteaza "WI-FI ADD" si introdu numele retelei wi-fi (SSID) si parola. Daca este albastra, selecteaza "WIRE ADD", alege dispozitivul si click pe ADD.
 4. Revino la meniu pentru a vedea lista cu camere.

 

CUM SA UTILIZEZI CAMERA PRIN MONITORIZARE MOBILA CU APLICATIA

 1. Pentru a vedea imaginea camerei selecteaza meniul lateral si alege lista de camere si da click pe imaginea de previzualizare.
 2. Pentru a obtine imaginea pe ecranul complet, roteste telefonul pe orizontala.
 3. Poti sa atingi orice loc pe ecran si sa utilizezi functia Pinch to Zoom - pentru a mari imaginea. Te va ajuta sa observi toate detaliile.
 4. Pentru o fotografie/screenshot, utilizeaza pictograma cu focalizare si pentru a inregistra videoclipul utilizeaza pictograma cu camera de inregistrare.
 5. Pentru a elimina sunetul in camera, utilizeaza pictograma cu difuzor si pentru a vorbi cu camera, utilizeaza pictograma cu microfon.
 6. Daca introduci cardul SD in IP camera, poti inregistra cu usurinta imaginile. Daca instalezi cardul SD corect, pictograma cu card SD va deveni verde. Pentru a vedea imaginile si pentru a monitoriza momentul in care au fost inregistrate, utilizeaza sectiunea "Playback". Pentru a reveni la previzualizare, utilizeaza sectiunea "Preview".
 7. Poti viziona materialul din perioada de timp selectata doar prin derularea firului cronologic din axa video; este, totodata, posibila inregistrarea unui fragment din video si realizarea unei inregistrari sau a unei imagini de ecran.

ALARMA

 1. Pentru a verifica istoricul evenimentelor camerei selectate, alege pictograma cu "Play Video" cu bulina rosie - bulina rosie inseamna ca ai mesaje necitite. In caz contrar, pictograma va fi fara bulina rosie.
 2. Pentru a monitoriza evenimentul, click pe previzualizarea de alerta si gasesti o secventa de instantanee reprezentand evenimente in miscare.

SETARI

 1. Pentru a modifica setarile aparatului, selecteaza pictograma cu rotita.
 2. Poti schimba cu usurinta numele camerei, intensitatea detectiei miscarii, formatul de card SD etc. Poti, de asemenea, partaja o camera cu un alt utilizator, de ex. membru al familiei.

ALTE FUNCTII

 1. Poti cauta inregistrarile si capturile de ecran daca alegi meniul lateral si selectezi "Mai multe" si "Rasfoieste imagini si videoclipuri".
 2. Poti verifica mesajele despre evenimente detectate de miscare daca selectezi "Mesaje" din meniul lateral.
 3. Poti adauga un prieten daca selectezi sectiunea "Prieteni" din meniul lateral.

CUM SA UTILIZEZI DISPOZITIVUL CU SOFTWARE PC

Pentru a utiliza camera prin intermediul unui PC, descarca software-ul PC GoClever Smart Eye de pe siteul www.goclever.com - cauta produsul pe care doresti sa il folosesti si alege cardul "Atasamente". Ar trebui sa gasesti fisierul de programe acolo. Descarca-le si conecteaza-te cu acelasi cont pe care il utilizezi in aplicatia mobila.

 1. Vei gasi o lista cu numele dispozitivelor. Selecteaza camera dorita pentru previzualizarea.
 2. Pentru o vizionare pe ecranul complet, utilizeaza pictograma cu cerc si sageti intreptate spre exterior. Pentru a vizualiza in stil difuzare in 4 camere -> dublu clic pe previzualizare.
 3. Pentru a face o captura de ecran foto, utilizeaza pictograma cu camera foto.
 4. Pentru a elimina sunetul din camera, utilizeaza pictograma cu volum eliminat si pentru a vorbi prin camera, utilizeaza pictograma cu microfon.
 5. Pentru a vedea meniul programului, utilizeaza pictograma cu sageata indreptata in jos. Aici poti verifica informatiile despre cont, poti vizualiza capturile facute, program de upgrade, etc.
 • ATENTIE! Dispozitivul utilizeaza tehnologia SmartLink, prin urmare trebuie sa verifici daca este acceptat modul de conectare la Internet.
 1. Parola Wi-Fi trebuie sa fie WPA sau WPA2. WEP nu este sigura si nu va fi recunoscuta
 2. Daca este un router cu banda dubla, ceea ce inseamna ca accepta atat retele de 5.0Ghz cat si 2.4Ghz, asigura-te ca SSID-ul (numele retelei) este diferit pentru fiecare. Va fi nevoie ca dispozitivul mobil sa fie conectat la 2.4Ghz in timpul configurarii, sistemul suporta doar 2.4Ghz, nu 5.0Ghz.
 3. Trebuie sa fii conectat la router sau modem. Nu putem garanta succesul cu extensii, booster, hot spot etc.
 4. Daca e nevoie de extra instructiuni pentru setarea conexiunii la retea, trebuie contactat furnizorul de Internet.

CELE MAI COMUNE SITUATII INTAMPINATE

 1. Nu lumineaza nici lumina albastra, nici rosie si nici nu apare un semnal pentru sistemul vocal pe fata dispozitivului • Verifica daca dispozitivul este conectat corespunzator
 2. Lumina albastra lumineaza intermitent, dar nu se poate conecta camera • Verifica daca dispozitivul primeste informatiile Wi-Fi corecte
 3. Indicatorul luminos rosu lumineaza intermitent, dar nu se conecteaza camera • Verifica daca informatiile Wi-Fi sunt corecte, reporneste routerul si incearca din nou
 4. Dispozitivul nu se conecteaza la noua retea • Inainte de a conecta la o retea noua, mai intai trebuie repornit dispozitivul introducand un ac in reset pentru cateva secunde
 5. Nu se logheaza • Trebuie sa existe un cont valid si confirmat corespunzator cu un cod obtinut prin e-mail
 6. Nu transmite notificari • Trebuie verificate setarile camerei, sensibilitatea detectarii miscarii ar trebui sa fie mica / medie / ridicata
 7. Nu se poate urmari videoul in Playback • Nu exista cartela SD inauntru sau cardul SD este rupt sau exista prea putine imagini pentru previzualizare - Trebuie incercat din nou mai tarziu
 8. Nu se pot face schimbari in setarile camerei  Nu se pot schimba setarile camerei care este ruleaza de curand pentru proprietarul contului
 9. Nu se vad imaginile din camera distribuita de alta camera, din alt cont • Camera poate fi offline
 10. Cronologia de redare arata timpul incorect  Trebuie verificata conexiunea la Internet, daca e stabila si daca setarile fusului orar a dispozitivului mobil sunt corecte
 11. Imaginea apare neclara  Trebuie verificat daca obiectivul e curat - acesta se poate curata cu un material uscat

Fii in permanenta fara griji! La fel ca si camera de supraveghere DELTA EYE si NANNY EYE 2 va avea grija de caminul tau si de toti cei dinauntru!
 

 

Leave a Comment