Step by Step - NANNY EYE 2

27.09.2017 9 Comment(s) Gadget World,Despre cum functioneaza,

Step by Step - NANNY EYE 2 - HellSmart

Cand vine vorba de siguranta membrilor familiei este cu adevarat important sa ai parte de liniste in ceea ce ii priveste si chiar sa fii, cateodata, cu ochii pe ei. Camerele de supraveghere GoClever te ajuta in aceasta privinta - reaminteste-ti ce te-am invatat in articolul despre securitate si incredere - 'Casa ta, regulile tale, invitatii tai!'
 

Step by Step - NANNY EYE 2 - HellSmart

Noua camera de supraveghere NANNY EYE 2 este o camera HD pentru monitorizare cu modul Wi-Fi, difuzor si microfon integrat, aplicatie dedicata la distanta (Android, iOS, PC), senzor de miscare cu alarma incorporata, suport pentru inregistrarile de noapte, pinch pentru zoom si redare. Ti-am pregatit un Step by Step cu informatiile necesare despre acest dispozitiv.


CUM SA PORNESTI DISPOZITIVUL

 1. Conecteaza camera la o sursa de alimentare. Se aude un sunet cand porneste.
 2. Utilizeaza aplicatia GoClever Smart Eye - Android sau iOS - pentru a configura conexiunea Wi-Fi.
 • IMPORTANT: Este necesar sa utilizezi aplicatia din telefonul mobil pentru configurarea camerei pentru prima data.

CUM SA CONECTEZI CAMERA CU APLICATIA

 1. Descarca si porneste aplicatia. Creeaza-ti cont pentru o prima utilizare.
 2. Selecteaza "+" si "Adauga camera".
 3. Verifica ce culoare este lumina care clipeste pe camera. Daca este rosie, selecteaza "WI-FI ADD" si introdu numele retelei wi-fi (SSID) si parola. Daca este albastra, selecteaza "WIRE ADD", alege dispozitivul si click pe ADD.
 4. Revino la meniu pentru a vedea lista cu camere.

 

CUM SA UTILIZEZI CAMERA PRIN MONITORIZARE MOBILA CU APLICATIA

 1. Pentru a vedea imaginea camerei selecteaza meniul lateral si alege lista de camere si da click pe imaginea de previzualizare.
 2. Pentru a obtine imaginea pe ecranul complet, roteste telefonul pe orizontala.
 3. Poti sa atingi orice loc pe ecran si sa utilizezi functia Pinch to Zoom - pentru a mari imaginea. Te va ajuta sa observi toate detaliile.
 4. Pentru o fotografie/screenshot, utilizeaza pictograma cu focalizare si pentru a inregistra videoclipul utilizeaza pictograma cu camera de inregistrare.
 5. Pentru a elimina sunetul in camera, utilizeaza pictograma cu difuzor si pentru a vorbi cu camera, utilizeaza pictograma cu microfon.
 6. Daca introduci cardul SD in IP camera, poti inregistra cu usurinta imaginile. Daca instalezi cardul SD corect, pictograma cu card SD va deveni verde. Pentru a vedea imaginile si pentru a monitoriza momentul in care au fost inregistrate, utilizeaza sectiunea "Playback". Pentru a reveni la previzualizare, utilizeaza sectiunea "Preview".
 7. Poti viziona materialul din perioada de timp selectata doar prin derularea firului cronologic din axa video; este, totodata, posibila inregistrarea unui fragment din video si realizarea unei inregistrari sau a unei imagini de ecran.

ALARMA

 1. Pentru a verifica istoricul evenimentelor camerei selectate, alege pictograma cu "Play Video" cu bulina rosie - bulina rosie inseamna ca ai mesaje necitite. In caz contrar, pictograma va fi fara bulina rosie.
 2. Pentru a monitoriza evenimentul, click pe previzualizarea de alerta si gasesti o secventa de instantanee reprezentand evenimente in miscare.

SETARI

 1. Pentru a modifica setarile aparatului, selecteaza pictograma cu rotita.
 2. Poti schimba cu usurinta numele camerei, intensitatea detectiei miscarii, formatul de card SD etc. Poti, de asemenea, partaja o camera cu un alt utilizator, de ex. membru al familiei.

ALTE FUNCTII

 1. Poti cauta inregistrarile si capturile de ecran daca alegi meniul lateral si selectezi "Mai multe" si "Rasfoieste imagini si videoclipuri".
 2. Poti verifica mesajele despre evenimente detectate de miscare daca selectezi "Mesaje" din meniul lateral.
 3. Poti adauga un prieten daca selectezi sectiunea "Prieteni" din meniul lateral.

CUM SA UTILIZEZI DISPOZITIVUL CU SOFTWARE PC

Pentru a utiliza camera prin intermediul unui PC, descarca software-ul PC GoClever Smart Eye de pe siteul www.goclever.com - cauta produsul pe care doresti sa il folosesti si alege cardul "Atasamente". Ar trebui sa gasesti fisierul de programe acolo. Descarca-le si conecteaza-te cu acelasi cont pe care il utilizezi in aplicatia mobila.

 1. Vei gasi o lista cu numele dispozitivelor. Selecteaza camera dorita pentru previzualizarea.
 2. Pentru o vizionare pe ecranul complet, utilizeaza pictograma cu cerc si sageti intreptate spre exterior. Pentru a vizualiza in stil difuzare in 4 camere -> dublu clic pe previzualizare.
 3. Pentru a face o captura de ecran foto, utilizeaza pictograma cu camera foto.
 4. Pentru a elimina sunetul din camera, utilizeaza pictograma cu volum eliminat si pentru a vorbi prin camera, utilizeaza pictograma cu microfon.
 5. Pentru a vedea meniul programului, utilizeaza pictograma cu sageata indreptata in jos. Aici poti verifica informatiile despre cont, poti vizualiza capturile facute, program de upgrade, etc.
 • ATENTIE! Dispozitivul utilizeaza tehnologia SmartLink, prin urmare trebuie sa verifici daca este acceptat modul de conectare la Internet.
 1. Parola Wi-Fi trebuie sa fie WPA sau WPA2. WEP nu este sigura si nu va fi recunoscuta
 2. Daca este un router cu banda dubla, ceea ce inseamna ca accepta atat retele de 5.0Ghz cat si 2.4Ghz, asigura-te ca SSID-ul (numele retelei) este diferit pentru fiecare. Va fi nevoie ca dispozitivul mobil sa fie conectat la 2.4Ghz in timpul configurarii, sistemul suporta doar 2.4Ghz, nu 5.0Ghz.
 3. Trebuie sa fii conectat la router sau modem. Nu putem garanta succesul cu extensii, booster, hot spot etc.
 4. Daca e nevoie de extra instructiuni pentru setarea conexiunii la retea, trebuie contactat furnizorul de Internet.

CELE MAI COMUNE SITUATII INTAMPINATE

 1. Nu lumineaza nici lumina albastra, nici rosie si nici nu apare un semnal pentru sistemul vocal pe fata dispozitivului • Verifica daca dispozitivul este conectat corespunzator
 2. Lumina albastra lumineaza intermitent, dar nu se poate conecta camera • Verifica daca dispozitivul primeste informatiile Wi-Fi corecte
 3. Indicatorul luminos rosu lumineaza intermitent, dar nu se conecteaza camera • Verifica daca informatiile Wi-Fi sunt corecte, reporneste routerul si incearca din nou
 4. Dispozitivul nu se conecteaza la noua retea • Inainte de a conecta la o retea noua, mai intai trebuie repornit dispozitivul introducand un ac in reset pentru cateva secunde
 5. Nu se logheaza • Trebuie sa existe un cont valid si confirmat corespunzator cu un cod obtinut prin e-mail
 6. Nu transmite notificari • Trebuie verificate setarile camerei, sensibilitatea detectarii miscarii ar trebui sa fie mica / medie / ridicata
 7. Nu se poate urmari videoul in Playback • Nu exista cartela SD inauntru sau cardul SD este rupt sau exista prea putine imagini pentru previzualizare - Trebuie incercat din nou mai tarziu
 8. Nu se pot face schimbari in setarile camerei  Nu se pot schimba setarile camerei care este ruleaza de curand pentru proprietarul contului
 9. Nu se vad imaginile din camera distribuita de alta camera, din alt cont • Camera poate fi offline
 10. Cronologia de redare arata timpul incorect  Trebuie verificata conexiunea la Internet, daca e stabila si daca setarile fusului orar a dispozitivului mobil sunt corecte
 11. Imaginea apare neclara  Trebuie verificat daca obiectivul e curat - acesta se poate curata cu un material uscat

Fii in permanenta fara griji! La fel ca si camera de supraveghere DELTA EYE si NANNY EYE 2 va avea grija de caminul tau si de toti cei dinauntru!
 

 

9 Comment(s)

Wandy shehi:
20.11.2019, 02:25:00 PM
Reply

Sunt în relație cu iubitul meu de acum 2 ani și plănuiam să ne căsătorim curând și dintr-o dată m-a părăsit pentru o altă fată, chiar iubesc acest tip și niciodată nu îmi pot imagina viața fără el. Am încercat în continuare tot posibilul să-l recuper, dar tot efortul meu de a-l readuce în viața mea nu s-a rezolvat. A fost în această zi credincioasă, am întâlnit câteva comentarii pe un site web despre această mare casă de vrăji numită Dr. Chief Wealthy, astfel că multe persoane au susținut că îi ajută să își reînnoiască relația și să-i aducă înapoi, a trebuit să-l contactez pentru că el a fost ultima mea speranță. L-am contactat prin e-mailul său și m-a asigurat că în două zile, prietenul meu va părăsi cealaltă fată și va reveni la mine și a fost o surpriză foarte mare să-l văd pe prietenul meu să se întoarcă la mine după două zile. Sunt atât de fericit astăzi că s-a întors la mine și am reușit acest lucru cu ajutorul șefului Dr. Wealthy, și vă sfătuiesc dacă aveți nevoie și de ajutorul lui, îl puteți trimite pe e-mail la adresa lui wealthylovespell@gmail.com sau îl puteți contacta pe ce-i App 2348105150446

torpey clare:
13.01.2020, 03:15:08 PM
Reply

Ce mărturie minunată, sunt clare de torpe, am fost fericită de căsnicia mea, nu până când soțul meu a început să asculte bârfe despre mine nefiind credincioși juramintelor noastre conjugale, am încercat să-l înțeleg că sunt bârfe și minciuni, dar a pierdut dragostea, încrederea și încrederea în noi. Așa că am devenit cupluri neplăcute și apoi ne-am completat pentru divorț, mai târziu ne-am despărțit. ani după divorțul nostru, am continuat și am încercat să trăiesc o viață normală fără el, dar nu am putut, așa că am început o căutare despre cum să-mi revin fostul soț, apoi m-am referit, BaBa ogbogo un bărbat extraordinar și extrem de spiritual care mi-a aruncat o vraja de dragoste și mi-a făcut EX-ul să se întoarcă la mine în perioada de 48 de ore. Sunt copleșitor, așa că îi las contactul aici pentru cei care au probleme de relație și căsătorie, astfel încât să poată ajuta cu lucrări grozave. E-mail: greatbabaogbogotemple@gmail.com. Sau numărul lui de WhatsApp. 447440557868. Ia legătura cu el, vezi cât de mare și puternic este. De asemenea, ajută în următoarele aspecte ... (1) Opriți divorțul. (2) Barrenness End. (3) Noroc vraja. (4) Vraja de căsătorie. (5) Scapă de probleme spirituale.

sophia peter:
18.01.2020, 06:23:44 PM
Reply

Buna ziua ma numesc Sophia Peter din Statele Unite. Sunt aici pentru a depune mărturie despre o mare și puternică casetă de vrajă numită preot jungunu, am fost atât de confuză și devastată când iubitul meu m-a părăsit pentru o altă fată. Aveam nevoie de el înapoi cu disperare pentru că îl iubisem atât de mult. Așa că m-a ajutat să arunc o vraja de dragoste de întoarcere asupra soțului meu și tocmai în 48 de ore soțul meu s-a întors la mine plângând și cerându-mi iertarea. preotul jungunu l-a eliberat să știe cât de mult am iubit și l-am dorit înapoi. Și El a deschis, de asemenea, ochii pentru a imagina câtă dragoste avem în comun. Pe măsură ce scriu această mărturie acum sunt cea mai fericită femeie de pe pământ. Vreau să recomand această mare cască de vrăjă oricărui care are cu adevărat nevoie de o soluție urgentă pentru o distrugere a dragostei Trimiteți un e-mail la; drjungunusolutionspell@gmail.com. Sau Ce-Aplicați telefonul său.+2348032517618.

Lizzy Jane:
09.02.2020, 02:22:55 AM
Reply

Am avut probleme serioase de relație cu iubitul meu și a dus la mutarea ei în apartamentul prietenului său. Totul s-a agravat pentru că a început să meargă frecvent la baruri și la cluburi de striptease cu prietenul său, să se îmbete și să treacă. mereu mă amenință la telefon ori de câte ori îl sun din cauza tuturor sfaturilor proaste pe care i le-a dat prietenul său. Îl iubesc foarte mult și ne întâlnim de 4 ani, ceea ce ne-a oferit o fiică frumoasă. Am pierdut, de asemenea, o mulțime de bani pe terapeuți până când am fost prezentat la Dr.Wealthy de un prieten pe care l-a ajutat să se căsătorească cu prietena ei din copilărie; asta mi-a dat încredere și putere totală pentru a o reveni. Am făcut tot ce mi-a cerut și, după 28 de ore, mi-a sunat și m-am repezit acasă, lucrurile s-au schimbat doar emoțional. el are un loc de muncă și a încetat să bea și să-și păstreze prieteni irelevanți. Este un miracol pe care nu l-am crezut niciodată posibil, deoarece pierdusem toată speranța până când am găsit Dr. Healthey. Acesta este motivul pentru care am promis să-mi împărtășesc mărturia în tot universul. Toate mulțumirile sunt pentru Dr.Wealthy pentru munca excesivă pe care a făcut-o pentru mine. Mai jos este adresa de e-mail în situația în care suferiți de o pauză cardiacă și vă asigur că, așa cum a făcut-o pe a mea pentru mine, cu siguranță vă va ajuta și voi. wealthylovespell@gmail.com.or whattsap numărul său privat. +2348105150446 ... Bună Noroc. Vă mulțumesc din nou, domnule zeu, binecuvântați-vă munca bună din viața mea ..

Nadim:
16.03.2020, 05:55:12 PM
Reply

Vreau să-i mulțumesc lui Dr.Wealthy că mi-a readus fostul iubit, ne-am despărțit mai mult de 8 luni și mi-a spus că nu va mai vrea să mă mai vadă în viața lui. Îl iubesc atât de mult, încât nu mă puteam gândi să mă întâlnesc cu vreun bărbat din nou, am fost confuz și deprimat din cauza dragostei pe care o aveam pentru el. Am făcut tot ce am putut să fac ca el să se întoarcă la mine, dar toate au intrat zadar. așa că am decis să iau legătura cu vraja, nu am crezut în turnarea vrăjii, vreau doar să încerc, poate că ar rezolva pentru mine. Am contactat Dr.Wealthy pentru ajutor, iar el mi-a spus că trebuie să arunce o vrajă de dragoste, i-am spus să o facă. după 5 zile, prietenul meu m-a sunat și a început să-mi ceară scuze că m-a părăsit și, de asemenea, mi-a spus că încă mă iubește. am fost foarte fericit și îi mulțumesc Dr.Wealthy că m-a ajutat să-mi revin fostul înapoi pe mâini. vraja lui este cea mai mare din întreaga lume, vraja de dragoste pe care a aruncat-o pe fostul meu l-a făcut să se întoarcă la mine. toate doamnele care doresc să-și întoarcă spatele, vreau să îl contactați pe Dr.Wealthy pentru întoarcerea fostului iubit și, de asemenea, fosta iubită, el poate, de asemenea, să arunce orice fel de vraja pe care doriți să o arunce pentru voi. e-mailul său de contact este wealthylovespell@gmail.com sau numărul Whatsapp +2348105150446, trebuie doar să încercați-l și va fi o soluție pentru problemele dvs.

Hidago Daniel:
28.04.2020, 04:01:52 AM
Reply

Numele meu este Hidago Daniel. Am făcut o promisiune să le spun altora lucrarea minunată a celui care a adus-o înapoi pe fosta mea iubită. El este DR.WEALTHY, care este medic de vrăji și a fost capabil să-mi readucă fostul meu. Fostul meu m-a părăsit chiar în ziua în care și-a întâlnit prietenul în locul meu, din care, fără să știu ea, n-am avut nicio legătură cu ea. S-a înfuriat chiar la vederea prietenului și am fost confuză dacă inițial era înnebunită cu ea. Zile în săptămâni și săptămâni în luni, fosta mea iubită nu mi-a spus niciun cuvânt în timp ce a plecat. Ce făceam? Așa am luat legătura cu DR.WEALTHY pe Internet, care după câteva proceduri și progrese, mi-a readus fostul meu. Cuvintele nu sunt suficiente pentru a-mi exprima sentimentele și ceea ce DR.WEALTHY a făcut pentru mine. A ridicat cu adevărat o sarcină grea de pe pieptul meu. Pentru toți cei de acolo, vă rugăm să nu credeți că situația dvs. este prea primitivă sau prea grea și complicată pentru ca cineva să o înțeleagă. Contactați DR.WEALTHY și găsiți din nou bucuria, contactați-l; wealthylovespell@gmail.com vorbești și cu el la +2348105150446

Sarah Moore:
13.05.2020, 05:32:24 AM
Reply

Vreau să mulțumesc DR.WEALTHY pentru că aduce bucurie și fericire în relația mea și cu familia mea. Mi-am pierdut logodnica și am avut nevoie de ajutor până când am găsit DR.WEALTHY un caster de vrăjitoare de sex masculin și mi-a dat asigurări că îmi voi primi logodnicul în două zile după ce vraja a fost aruncată. două zile mai târziu, mi-a sunat telefonul și, atât de șocant, a fost logodnica mea care nu m-a sunat de mult și mi-a cerut scuze pentru ruperea inimii și mi-a spus că este gata să-și dedice tot restul vieții cu mine. DR.WEALTHY a eliberat-o pentru a ști cât de mult am iubit-o și am vrut-o ...... acum eu și logodnica mea trăim o viață fericită, iar iubirea noastră este acum mai puternică decât cum a fost chiar înainte de despărțirea noastră .. Toate mulțumesc pentru DR.WEALTHY pentru munca excesivă pe care El a făcut-o pentru mine. Mai jos este adresa ei de e-mail în orice situație în care suferiți de o pauză cardiacă și vă asigur că așa cum a făcut-o pe a mea pentru mine, cu siguranță vă va ajuta și voi. E-mail: wealthylovespell@gmail.com Whatsapp +2348105150446

Edith Katty:
23.05.2020, 04:08:43 PM
Reply

Locuiesc în Irlanda, vreau să îi mulțumesc și să onorez DR.WEALTHY pentru munca deosebită pe care a făcut-o pentru mine, mi-a adus iubitul în 72 de ore pe care nu am crezut-o că va mai trece vreodată în viața mea, dar acest mare om DR .MONDIALITATEA mi-a dovedit că puterile pot face minuni, am primit contactul său de la un prieten din Irlanda care l-a ajutat, acest prieten de-al meu mi-a spus că acest om este grozav, dar am simțit că hmm ești sigur? pentru că cu greu cred aceste lucruri, așa că mi-a spus să nu-mi fac griji că atunci când îl contactez, el îmi garantează 100% că iubitul meu se va întoarce, dar dacă nu funcționează că el va fi cel care va da mi-am înapoiat banii, pentru a-i arăta sinceritatea, mi-a dat documentele casei sale, că dacă nu merge și nu mi-a plătit banii pe care i-am cheltuit, că ar trebui să-i strâng casa și el mi-a dat toate documentele , am fost atât de surprins că a fost atât de serios, așa că am contactat-o ​​și i-am spus ce vreau, mi-a spus doar că totul se va face în 72 de ore, așa că cu asigurarea prietenului meu mi-a dat că a avut încredere, așa că în următoarele 72 de ore, când mi-a spus că am auzit doar o lovitură la ușa mea, nu am știut niciodată că este omul meu, așa că am deschis ușa, primul lucru pe care l-a făcut a fost să meargă în genunchi , a început să mă roage să-l iert că i-a părut foarte rău pentru toate, am fost foarte surprins și am fost și fericit, așa că l-am iertat și acum trăim împreună fericiți ca niciodată și folosesc mass-media pentru a-mi invita prietenii la nunta mea, care va avea loc pe 29 februarie 2020, sunt foarte fericit, mulțumesc domnului Daniel care mi-a oferit contactul și onoarea participați la DR.WEALTHY, care a ajutat foarte mult, dacă aveți aceeași problemă sau aveți orice fel de boli și aveți nevoie de ajutorul lui, vă rugăm să trimiteți un e-mail la DR.WEALTHY prin wealthylovespell@gmail.com și să primiți orice fel de ajutor, aici WhatsApp lui +2348105150446. vizitați site-ul http://wealthyspellhome.over-blog.com

Anita:
03.06.2020, 09:22:48 AM
Reply

CUM ÎȚI ÎNCEPE MEA EXULUI ÎNAPOI CU AJUTORUL VÂRSII REALE ȘI EFICIENTE DIN Dr.Wealthy My Acest distribuit minunat numit Dr.Wealthy mă ajută să mă întorc pe soțul meu înapoi după ce m-a abandonat pe mine și pe copii timp de 2 ani fără a vizita. Un prieten de-al meu mi-a povestit cum a ajutat-o puternica cască de vrajă și l-am contactat prin intermediul adresei de e-mail pe care mi-a dat-o prietenul meu, i-am spus problema mea și mi-a asigurat victoria, în mai puțin de 48 de ore după ce am făcut tot ce mi-a indicat să Fă, m-a sunat pentru prima dată după ce m-a părăsit, el a pledat pentru iertarea mea acum trăim fericiți. dacă aveți nevoie de ajutorul său, puteți să-l accesați pe e-mailul personal (wealthylovespell@gmail.com) sau să-l sunați la +2348105150446 vizitați site-ul http://wealthyspellhome.over-blog.com

Leave a Comment