Halloween - Idei infricosatoare pentru noaptea groazei! Tu ai curaj?

09.10.2017 0 Comment(s) Top 'Cum vrei sa o facem',** HS inspiration **,

Halloween - Idei infricosatoare pentru noaptea groazei! Tu ai curaj?


Infricosator, inspaimantator, de groaza... asa ar putea fi descrisa petrecerea ideala a noptii de Halloween!!! Si tu nu vrei sa fii mai prejos, nu-i asa?! Te ajutam noi - ti-am pregatit idei super pentru a petrece seara fricii si a groazei pentru a rasuna din toate colturile casei MUAHAHAHAHA.

  1. Noaptea filmelor de groaza - Filmele sunt intotdeauna o idee buna! Alege 8-10 filme horror care sa va tina de la inceputul serii, pana in orele tarzii din noapte, cand fantomele, vampirii, varcolacii, zombii si toate creaturile inumane se vor trezi din morminte si vor iesi in lumina lunii la vanatoare. Cu un videoproiector vei putea proiecta perfect pe un perete mare filmele care va vor da fiori si orice sunet va va starni emotii de necontrolat. BAU! Te-am speriat, asa-i!!!
  2. Cand cineva se scuza pentru cateva minute, fii pe faza si uita-te pe camere. Cand ajunge pe hol sau cand e pe punctul de a se intoarce de unde s-a dus, incepe sa le vorbesti sau creeaza zgomote interesante, inspaimantatoare, de fapt. Pe moment se vor speria de nici nu vor sti ce s-a intamplat. Va fi super amuzant... pentru tine! HA HA HA...
  3. Petrecerea groazei - Si acum incepe distractia! Costume, masti, machiaje - Tu in ce te costumezi? Plaseaza in colturile casei mini boxe pentru a-ti speria invitatii - cauta aplicatii pentru muzica si sunete, astfel vei avea de unde alege. Foloseste telefonul sau tableta pentru a conecta boxele si a crea o atmosfera ingrozitoare in adevaratul sens al cuvantului. Nu uita de muzica!
  4. De fiecare data cand cineva se strecoara la toaleta sau vrea sa vorbeasca la telefon intr-o alta camera, arunca pe tine un cearceaf alb, urca pe city board si asteapta-i pregatit sa ii sperii - va fi o scena ca in filme horror.
  5. Vrei ceva mai putin nabadaios? O cina dezgustator de delicioasa este, asadar, raspunsul potrivit. Pregateste fiecare fel de mancare special - de la aperitive in forma de lilieci, la "supa de sange" si un fel de baza care i s-ar putea servi doar lui Dracula. Dar nu uita de desert - piesa de rezistenta trebuie sa fie elementul cu cel mai mare impact! Si foloseste becul inteligent pentru a crea o atmosfera in ton cu evenimentul - rosu, mov, culori inchise. Fa poze si arata-ne si noua, suntem curiosi. De abia asteptam!
  6. O.k. si acum daca iti propunem un altfel de seara a groazei, oare te vei incumeta? Ce parere ai de o mica excursie pe intuneric. Formati un grup si luati-va telefoane cu lanterna si boxe portabile pentru a va crea atmosfera corespunzatoare. Nu uitati de camere pentru a filma intreaga experienta. Va... fi... DE GROAZA!!! 
  7. O alta experienta ar fi povesti de groaza in jurul focului de tabara. Tu, impreuna cu grupul de prieteni, puteti sa organizati o escapada la o cabana, pentru ca s-ar putea ca vremea de cort sa se fi cam incheiat. Daca nu stii povesti de groaza, da repede un search pe internet de pe telefon sau tableta si pregateste si niste sunete ciudate pentru "a impresiona publicul".


Ei bine, sincer, nu putem sa iti uram altceva in afara de DISTRACTIE INFRICOSATOR DE PLACUTA si te asteptam pe HellSmart.com pentru super promotiile de Helloween si BlackFriday. Vor fi inspaimantator de m-a-a-a-a-r-i...

 

 

HellSmart 4 Halloween

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment