Casa ta, regulile tale, invitatii tai!

19.06.2017 0 Comment(s) Gadget World,

Casa ta, regulile tale, invitatii tai!


Prietenii tai se auto-invita seara in vizita, iar tu accepti, pentru ca nu i-ai vazut demult - ca de, n-ai ce face. Dar cum ar fi daca in locul prietenilor tai ar fi un intrus cat timp tu esti in oras sau la o nunta sau intr-un citybreak. Te-ai gandit vreodata la asta? Ti-a trecut acum prin minte o scena de film in care un hot intra pe ascuns imbracat in negru in casa cuiva? Ei bine, recreeaza scena si monteaza hotul in casa ta. OUCH - OUCH - OUCH!
 

GoClever DELTA EYE - este un set de monitorizare de calitate superioara care include o camera interioara, dispozitiv pentru o usa sau un senzor de fereastra deschisa, un senzor de miscare si o telecomanda. Exact de ce ai nevoie pentru ca hotul sa fie blocat pe interior daca se gandeste cumva sa fie atat de brav, incat sa incerce sa patrunda prin efractie in locuinta TA.


Astfel, simpla configurare si descarcarea gratuita a aplicatiei permit acces rapid la imaginile din spatiul de stocare unde este instalata camera. Cu un singur click in aplicatie sau pe telecomanda, poti arma sistemul de securitate si monitoriza totul de la distanta, din orice loc doresti.


Este o solutie inovativa! Camera DELTA EYE integreaza tehnologia benzii radio de 433MHz, ceea ce o face potrivita pentru actiunea de control a alarmei. Aceasta solutie inovativa permite controlul intregului sistem prin utilizarea Smartphone-ului. Mobilitatea completa a dispozitivului si posibilitatea de control a camerei prin utilizarea aplicatiei, transforma dispozitivul mobil intr-un instrument de control pentru monitorizarea locuintei. Asadar, chiar daca esti la nunta prietenilor tai, departe de locuinta ta, tot tu deti controlul!


Si nu ai de ce sa-ti faci griji legate de compatibilitatea dintre sistemele de operare - camera este compatibila cu smartphone-urile si tabletele care au sisteme de operare Android si iOS, precum si PC-urile care au Windows OS. Iti poti supraveghea casa de pe 4 dispozitive diferite, simultan. Nimeni nu are nicio sansa in fata vointei tale de a-i supraveghea... pentru a nu spune manipula!


ATENTIE - Aceste explicatii iti pot crea scenarii si filme fara rost! Dar, cum spune americanul, ‘better safe than sorry’!
In momentul in care cineva neautorizat deschide usa sau fereastra casei, pe telefon vei primi o notificare, iar camera va incepe sa fotografieze sau sa inregistreze. Dar poate fi utila nu doar in cazul in care cineva forteaza sau sparge intrarea de la casa ta; de exemplu, in cazul in care copiii ies in fuga si uita sa inchida usa. Datele vor fi stocate in memoria interna a dispozitivului, pe un card de memorie SD sau pe un server ales de tine.


Poti arma camera de la distanta folosind setarea aplicatiei din Smartphone. Modulul de armare functioneaza cand pleci de acasa si se activeaza sistemul inchis, care este sub controlul camerei DELTA EYE. Cat inca esti acasa si nu doresti ca DELTA EYE sa-ti monitorizeze evenimentele si actiunile din locuinta, poti dezactiva sistemului cu o singura miscare. 


Si… unde spuneai ca pleci in city break? Conecteaza-te si pleaca fara griji! 
Camera poate fi asociata folosind un cablu LAN, precum si prin intermediul unei conexiuni aeriene WiFi. Trebuie doar sa selectezi ‘add key’ (adauga cheie) in aplicatie, sa introduci parola de la WiFi si dispozitivul va trimite camerei un mesaj vocal cu datele de retea.


Cum ar fi sa si vorbesti cu intrusul, sa fii vocea infricosatoare care il va urmari toata viata! Cu doua posibilitati de comunicare audio ai gasit solutia ideala de a traumatiza intrusul - "Iti vorbeste Dumnezeu - Crezi ca e bine ce faci?!" - Ha Ha Ha. Difuzorul si microfonul integrate iti permit nu doar sa-i auzi pe cei din casa, ci si sa vorbesti cu ei - mai ales cand doresti sa le 'prevestesti viitorul', in cazul in care acestia sunt neinvitati in locuinta ta.


Fii fara grija si ziua si noaptea! Camera DELTA EYE este echipata cu un filtru infrarosu, care se ajusteaza automat. De asemenea, are si 12 leduri IR, care asigura vizibilitatea pana la 10 metri in conditii de luminozitate redusa.  


Asadar, urmatoarea invitatie la nunta, petrecere sau citybreak va trebui onorata… si fara griji! Camera DELTA EYE va avea grija de caminul tau! 

 

Leave a Comment