NOU! iXchange - gadgeturile audio usor de folosit

07.02.2018 2 Comment(s) Gadget World,NOU! si tot ce vine dupa...,

 


Gadgeturile-accesorii devin, cateodata, mai mult decat utile, chiar absolut necesare dispozitivelor primare - smartphone, tablete, netbookuri - pe care le folosim in permanenta; acestea ne ajuta si ne sunt de folos jobului nostru sau vietii hiper-active pe care o ducem. Produsul iXchange este un gadget accesoriu care ar putea fi clasat in aceasta categorie.

 

Casca iXchange este un produs de pionierat, de dimensiuni compacte. Materialele rezistente si calitatea exceptionala a sunetului, in combinatie cu greutatea redusa, fac ca aceasta casca bluetooth sa fie ideala pentru utilizarea zilnica.

 

          

 

Tehnologia Multipoint iti permite sa conectezi casca la doua dispozitive diferite prin functia Bluetooth. Aceasta caracteristica este indispensabila pentru utilizatorii care folosesc doua telefoane, precum si pentru cei care se joaca online pe mai multe platforme.

 

Device-ul, cu casca retractabila, este usor de folosit, practic si super eficient. In plus, un aspect important al acestui gadget este faptul ca doar casca se introduce in ureche, nu intreg dispozitivul, precum clasicele produse similare. Pur si simplu extragi si introduci casca in ureche atunci cand doresti sa raspunzi la un apel sau sa asculti muzica, astfel nu se oboseste urechea si nu devine enervant sau incomod.

 

Este un produs creat perfect pentru oameni de afaceri, soferi, agenti de vanzari, taximetristi, personal de curierat, dar, de asemenea, este potrivit si celor care doresc sa il utilizeze in interes personal - cand gatesti, faci jogging, sport, cumparaturi sau, pur si simplu, vrei sa te relaxezi ascultand muzica.

 

          

 

 
Caracteristici tehnice principale:
 • Alerta primire apel
 • Alerta in afara razei de receptie
 • Distanta de receptie - 10m
 • Conexiune Multipoint pentru conectarea cu doua dispozitive prin Bluetooth
 • Reconectare automata
 • Tip casca - In-Ear
 • Tip cablu - Retractabil
 • Timp de incarcare - ~1.5h
 • Stand-by - pana la 110h / 240h (in functie de model)
 • Timp de functionare - pana la 5h / 7h (in functie de model)
 • Dimensiuni - 47 x 26 x 14,5 mm / 55 x 25,5 x 12 mm (in functie de model)
 • Culori disponibile - Auriu, Negru, Portocaliu, Alb, Argintiu, Coral, Petrol

 

 

 

 

Sursa foto: ce.com.hk, amazon.com

 

 

2 Comment(s)

Linda:
19.06.2019, 09:04:02 PM
Reply

Când l-am găsit pe Dr Wealthy, am avut nevoie disperată de a-mi aduce înapoi pe fostul meu iubit. Mi-a lăsat o altă femeie. Sa intamplat atat de repede si nu am avut nici un fel de spus in situatia asta. El ma scos după trei ani fără explicații. Îl contactez pe dr. Wealthy prin intermediul site-ului său și mi-a spus ce trebuie sCând l-am găsit pe Dr Wealthy, am avut nevoie disperată de a-mi aduce înapoi pe fostul meu iubit. Mi-a lăsat o altă femeie. Sa intamplat atat de repede si nu am avut nici un fel de spus in situatia asta. El ma scos după trei ani fără explicații. Îl contactez pe dr. Wealthy prin intermediul site-ului său și mi-a spus ce trebuie să fac înainte de a mă putea ajuta și am făcut ceea ce mi-a spus, după ce am oferit ceea ce dorea, a aruncat o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. La puțin timp după ce și-a făcut vraja, prietenul meu a început să mă mai trimită din nou și sa simțit oribil pentru ceea ce tocmai mi-a pus. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și el știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și apoi a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când dr. Wealthy ma ajutat, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Îi recomand foarte mult pe Dr Wealthy pentru oricine care are nevoie de ajutor. E-mail: wealthylovespell@gmail.com, sunați-l sau adăugați-l pe ceapre prin: +2348105150446ă fac înainte de a mă putea ajuta și am făcut ceea ce mi-a spus, după ce am oferit ceea ce dorea, a aruncat o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. La puțin timp după ce și-a făcut vraja, prietenul meu a început să mă mai trimită din nou și sa simțit oribil pentru ceea ce tocmai mi-a pus. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și el știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și apoi a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când dr. Wealthy ma ajutat, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Îi recomand foarte mult pe Dr Wealthy pentru oricine care are nevoie de ajutor. E-mail: wealthylovespell@gmail.com, sunați-l sau adăugați-l pe ceapre prin: +2348105150446

Allison Howarts:
29.06.2019, 02:29:46 PM
Reply

Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă care să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, mi-a trimis poșta de vrajă și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Ex-ul meu ma sunat, eram atât de surprins, am răspuns la telefon și tot ce mi-a spus a fost că a fost atât de rău pentru tot ce sa întâmplat încât a vrut să mă întorc la el, că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singurul vrăjitor real și puternic care ma ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895 1) vrăji vrăji 2) vrăji pierdute 3) Vrăjile divorțului 4) Vrăjile căsătoriei 5) Vraja de legare. 6) vrăji de rupere 7) Înlăturați un iubit trecut 8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie 9) doresc să-ți satisfacă iubitul Contactați acest mare om dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă ogagakunta@gmail.com

Leave a Comment