Lumea vazuta in 360

19.06.2017 1 Comment(s) Gadget World,

Lumea vazuta in 360


Stii fotografiile full-circle, la 360° pe care le-ai vazut la prietenii tai care tocmai s-au intors dintr-un super concediu - ei bine, au folosit o camera cu care au fotografiat panoramic si / sau un peisaj in 360°.
 

Incepe cu 180° x 2 si concediul tau! Hai sa iti povestim un pic despre acest tip de camere foto & video. Surprinde fiecare detaliu cu ajutorul unei tehnologii moderne, revolutionare care permite fotografierea la 360°. Astfel vei avea ocazia sa cuprinzi cele mai frumoase panorame de jur imprejur. Cu cele Doua Lentile surprinzi toata lumea, un cerc complet, lucru ce nu a fost posibil pana acum. Doua lentile (in fata si in spate) surprind 220°, vertical si orizontal, creand o imagine cu un camp de vizualizare complet de 360°. Astfel nu mai este nevoie de cadre suplimentare. 

 

Traieste din plin, fara sa faci rabat la calitate - Alege intre modul video Full HD cu 30 de cadre pe secunda si o poza 'live' cu o rezolutie de 4.5 Mpx (3008x1504 px). Indiferent de circumstante, vei avea posibilitatea sa surprinzi cele mai mici detalii ale momentul inregistrat.
 

Nu mai sta in 180°, traieste complet in 360°. Gaseste toate detaliile de care ai nevoie despre camera GoClever - Extreme 360.

Asteptam sa vedem si fotografiile tale in 360°

 

 

1 Comment(s)

Lucy:
23.09.2019, 07:47:38 PM
Reply

Hei băieți, Cum l-am obținut pe fostul meu soț înapoi repede, Dr.Padman iubește foarte mult castingul vraja! Soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie în urmă cu trei luni și de atunci viața mea s-a umplut de dureri de durere și de rupere cardiacă, deoarece a fost prima mea iubire cu care mi-am petrecut toată viața. Un prieten de-al meu mi-a spus că a văzut câteva mărturii ale unui caster vrăjitor numit Dr.Padman că poate să-l readucă pe iubitul în câteva zile, îl râd și mi-a spus că nu mă interesează, ci din cauza dragostei pe care prietenul meu a avut-o pentru mine, ea l-a consultat pe marele preot în numele meu și spre cea mai mare surpriză a mea, după ce 11 ore mai târziu soțul meu m-a sunat pentru prima dată după trei luni, că el îmi lipsește și că îi pare atât de rău pentru fiecare lucru prin care m-a făcut să treacă. A venit înapoi la mine și acum suntem fericiți împreună. Încă nu pot să cred, pentru că este de-a dreptul incredibil. Vă mulțumesc Dr.Padman că mi-ați readus iubitul și, de asemenea, prietenului meu minunat care a intervenit în numele meu, pentru orice persoană care ar putea avea nevoie de ajutorul acestui mare Dr aici este adresa de e-mail: padmanlovespell@yahoo.com, puteți, de asemenea, să-l sunați sau să îl adăugați pe aplicația Whats: 2348053823815,

Leave a Comment