stoc epuizat GoClever - Termometru cu infrarosu

Termometrul "anti-contact” (infrarosu) MEDICLEVER de la GoClever garanteaza o masurare confortabila a corpului si temperatura de ambianta asigurand citirea precisa si de incredere. Acest aparat este la indemana in cazul in care exista o nevoie sau o urgenta in verificarea rapida a temperaturii corporale, in special persoanelor cu imunitatea scazuta, in cazul suspectarii unor infectii, in timpul cresterii incidentei de raceli sau in cazul unui contact direct cu o persoana bolnava sau infectata. Un termometru modern poate furniza diagnostice precise de la primele simptome de boala.

Ca si caracteristici, termometrul are o forma ergonomica si un design modern. Pe panoul de comanda sunt doar cateva butoane si operarea acestuia este usor de intuit. Pentru a masura temperatura, pozitionati dispozitivul la maxim 15 cm de fruntea pacientului sau fata de obiectul careia doriti sa-i masurati temperatura si apasati butonul. Rezultatul va fi afisat imediat pe ecranul LCD al dispozitivului, ajutand la diagnosticarea rapida.

 

Termoemtru anti-atingere Mediclever de la Goclever

Termometrul anti-atingere poate fi reglat in functie de nevoile utilizatorului. Puteti alege daca rezultatul sa fie afisat in grade Celsius sau Fahrenheit. Pentru a monitoriza cursul bolii, puteti stoca pana la 32 de citiri ale temperaturii, in memoria dispozitivului. Este comod la utilizare, mai ales atunci cand trebuie sa luati temperatura unui copil care poate fi suparat sau morocanos in timp ce trebuie sa stea pentru a fi investigat. In aceasta situatie o citire corecta poate fi obtinuta rapid si de la o distanta confortabila. 

Un avantaj suplimentar al termometrului anti-contact este posibilitatea masurarii temperaturii ambientale si a temperaturii obiectelor. Dispozitivele de pe piata combina din ce in ce mai des aceste doua functii. Termometrul MEDICLEVER de la GoClever urmareste trendurile stilului de viata sanatos pentru a te ajuta sa ai grija de sanatatea ta si de sanatatea familiei tale. 

Acest termometru este un prieten al familiei. Iti poate oferi diagnosticuri pentru cei mici si iti va satisface asteptarile referitor la precizia de functionare. Este o alternativa excelenta la termometrele traditionale (sau clasice), care sunt incete ca si proces de afisare al unui rezultat si necesita implicarea pacientului. Dispozitivul va functiona in orice conditii, pe tot parcursul anului si in orice tip de suspiciune de infectie.

Termometru anti-contact Mediclever Goclever

Specificatii produs
Acuratete ±0.3 C ( ± 0.54 F )
Cod EAN 5906736071954
Culoare Alb
Distanta Distanta de masurare: 5-15 cm
Intervalul de temperatura 32 C pana la 43 C (93.2 F pana la 109 F)
Memorie 32 de rezultate pentru monitorizare evolutiei sau involutiei bolii
Metoda de masurare Anti-atingere; masoara temperatura corpului si temperatura ambientala sau a obiectelor
Putere 2 baterii de tipul AA
Tipul de produs Termometru infrarosu

Spune-ti opinia

Autentifică-te sau Inregistreaza un cont nou pentru a putea scie o opinie
Garantie inclusa: 
12 Luni Persoane Juridice
24 Luni Persoane Fizice

 

GoClever - Termometru cu infrarosu

HellSmart garantie 2 ani

  • Producator: GoClever
  • Cod produs: HTEMPNB
  • Disponibilitate: stoc epuizat
  • 150,00 Lei
  • Fara TVA: 126,05 Lei

Transport

Livrare 24 - 48 ore prin curieri agreati.

Retur

Posibilitare de retur in 14 zile. Vezi conditiile de retur.

 

Etichete: termometru